Dom starejših občanov Metlika

Obvestilo

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev,

ker ostaja DSO Metlika zaradi preprečevanja širjenja okužb do nadaljnjega zaprt, vas ob bližajočih se praznikih vabimo, da svojca v domu razveselite s kakšno praznično, družinsko fotografijo, z video posnetkom, ki mu bo pričaral nasmeh na obraz, ali spodbudnim e-pismom. Fotografije, kratke video posnetke ali e-pošto nam pošljite na e-naslov: socialna.sluzba@dso-metlika.si in naši zaposleni bodo stanovalcem z veseljem posredovali, prebrali oziroma predvajali vaša sporočila. Prav tako se bomo potrudili zabeležiti njihov odziv na prebrana oziroma predvajana sporočila, ki vam jih bomo poslali.

Ker vas naši stanovalci pogrešajo, vas še naprej vabimo, da s svojimi najdražjimi stopite v stik tudi prek video klica. Ob glasu vam drage osebe boste tako lahko videli tudi njen nasmeh, vaši najdražji pa se bodo razveselili vašega obraza. Video klice omogočamo od ponedeljka do petka (7.00–15.00) na sledečih telefonskih številkah:

–          030 488 922 (enota Mestni trg),

–          030 488 911 (dislocirana enota)

–          030 488 933 (siva cona),

–          070 636 144 (rdeča cona).

Zaposleni skušamo stanovalcem čim bolj pestro zapolniti njihov vsakdan, trudimo se vsaj malo jim polepšati dneve, zavedamo pa se, da jim stika z vami – svojci in prijatelji – ne moremo nadomestiti. Zato pošljite fotografijo, kratek video ali pismo ter polepšajte svojcu dan in mu vlijte dodatno energijo. Stanovalci bodo veseli vaših misli in spodbudnih besed.

Hvala za vašo podporo in ostanite zdravi!

Ivica Lozar, direktorica DSO Metlika

Dodaj odgovor