DSO Metlika

Galerija

Mesec december v DE

VEČ

Obisk otrok in učencev

Danes so nam dan na DE polepšali otroci iz otroškega vrtca Metlika ter učenci iz OŠ Podzemelj. Nekaj so nam zapeli, zaplesali, okrasili smrekico ter dom in seveda z nami jedli slastne palačinke. Hvala za obisk.
VEČ

Obisk iz CKZ Metlika

Danes nas je na DE obiskala Saša Pezdirc iz Centra za krepitev zdravja Bela krajina - ZD Metlika. Ker je v tem zimskem času pomembno, da delamo na preventivi smo si stanovalci ter zaposleni pravilno umivali roke ter s pomočjo aparat
VEČ

Mladi člani RK

Danes so nas obiskali mladi člani Rdečega križa in stanovalcem na Mestnem trgu pomagali okrasiti novoletno jelko. Ob čaju in kavici pa sta nam krasitev jelke popestrila še stanovalca, ki sta zaigrala na tamburico in harmoniko.
VEČ

Veseli december v DE

V DE smo danes silvestrovali s pevskim zborom Stezice iz Društva kmečkih žena Metlika ter harmonikarjem Jožetom Stariha.
VEČ

Izdelovanje voščilnic

Danes so stanovalci skupaj z otroci iz vrtca Metlika izdelovali novoletne voščilnice. Otroci so nam dopoldan polepšali tudi s pesmijo in simpatičnimi nasmehi.
VEČ

Miklavž v domu

Včeraj nas je obiskal Miklavž. Preden je prišel nam je stanovalka Veronika Janžič recitirala zimski pesmici, Žan Janjac pa je zaigral na harmoniko. Miklavž je razdelil darila otrokom zaposlenim v domu in nadaljeval obisk do stanovalc
VEČ

Okrasitev jelke v DE

S pomočjo aktivistov Rdečega križa Metlike smo okrasili novoletno jelko na DE. S petjem, dobro voljo in radostjo so stanovalcem polepšali dan. Hvala.
VEČ

Praznični december v DE

Praznični december se je pričel in v naši DE smo že silvestrovali z ženskim pevskim zborom Društva upokojencev Metlika, učenkami z mentorico Glasbene šole Lipičnik ter Društvom prijateljev mladine Metlika. Hvala vsem.
VEČ

Peka z DKŽ Metlika

Danes so nas v DE obiskale gospe iz DKŽ Metlika in z nami ustvarjale izdelke iz testa. Izdelali smo veliko dobrih in slastnih pletenic in ptičic. Hvala DKŽ Metlika.
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev