DSO Metlika

Galerija

Peka palačink DE

Na DE se je danes že zgodaj zjutraj širil omamni vonj po palačinkah. Party je uspel nad pričakovanji. Padel je dogovor, da dogodek kmalu ponovimo.
VEČ

Ročna dela

Našim stanovalcem gredo dobro od rok tudi ročna dela. Tokrat smo se lotili šivanja. Ročno smo izdelali čudovite belokranjčke, ki bodo krasili našo recepcijo.
VEČ

Aktivnosti na DE

Danes smo na DE začeli dan s telovadbo, nadaljevali smo s seniorskimi igrami in petjem. Smeha in dobre volje nam ni zmanjkalo.
VEČ

Sladoledni piknik na Mestnem trgu

Uživali smo ob sladoledu, ledeni kavi in glasbi.
VEČ

Obisk Hiše sadežev družbe Metlika

Stanovalci POV programa in nekaj ostalih stanovalcev so danes po dolgem času, ko so epidemiološki ukrepi milejši, obiskali Hišo sadežev družbe v Metliki. Vesna in Nina sta nas prijazno sprejeli. Igrali smo tombolo, priigrali dobitke, se
VEČ

Gospodinjske aktivnosti na DE

Na DE smo preživeli zelo pestro dopoldne. Na našem vrtu smo nabrali domači paradižnik, si spekli žemlje, narezali klobase ter poskrbeli za pijačo in dobro voljo.
VEČ

Tombola na DE

Danes smo na DE najprej poskrbeli za urejenost okolice, nato pa smo si dopoldne popestrili z igranjem tombole.Pesmi in dobre volje nam ni zmanjkalo.
VEČ

Izlet v Krivoglavice

Danes smo dopoldan preživeli v Krivoglavicah pri vikendu Dragice Bradica. Ob domačih dobrotah, pesmih, igrah in uživanju v prelepi naravi nam je čas zelo hitro minil. Stanovalci si želijo še veliko takšnih druženj. Najlepša hvala Dragi
VEČ

Druženje na domskem vrtu

Lepo vreme smo izkoristili za druženje na domskem vrtu. Najprej smo malo telovadili, nato pa še ustvarjali in krepili možgane z igro spomin.
VEČ

Molitvena skupina na Mestnem trgu

Na današnjo molitveno skupino, ki jo imamo vsak četrtek v domu, smo povabili našega novega kaplana Jakoba Piletiča. Veseli smo, da smo ga spoznali in upamo, da se kmalu zopet vidimo.
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev