dso

Galerija

Sladoledni piknik na DE

Danes pa je bil na dislocirani enoti dan rezerviran za sladoledni piknik.
VEČ

Delo na vrtu na DE

. Na DE smo zelo veseli, da imamo vrt, zato smo se včeraj sproščali, delali in obirali sadove, ki smo jih s pridom uporabili v kuhinji.
VEČ

Obisk OŠ Podzemelj

Včeraj smo imeli na dislocirani enoti prav poseben obisk: obiskale so nas učenke in učiteljici iz OŠ Podzemelj. V sklopu folklorne skupine so nam zaplesali in zapeli, nato pa smo skupaj še malo potelovadili. Obljubili smo si, da se kma
VEČ

Tombola na Mestnem trgu

Tombola na Mestnem trgu.
VEČ

Produktiven teden na dislocirani enoti

Še en produktiven teden na dislocirani enoti je za nami. Od peke, praznovanja rojstnih dni stanovalcev v mesecu aprilu do telovadbe in dela na vrtu.
VEČ

Praznovanje rojstnih dni v mesecu aprilu na Mestnem trgu

Na Mestnem trgu smo danes praznovali rojstne dneve.
VEČ

Obisk ministra

Včeraj je našo dislocirano enoto za demenco obiskal minister za delo, družino in socialne zadeve Janez Cigler Kralj. Direktorica doma Ivica Lozar je ministru, županu Metlike Darku Zevniku in drugim gostom predstavila prenovo in dogradi
VEČ

Martinovanje

Mi smo praznovali martinovanje kar 2 dneva. V sredo smo se veselili na Mestnem trgu, v četrtek pa na dislocirani enoti. Okronali smo tudi svojo vinsko kraljico, na Mestenm trgu je to postala stanovalka Jožica Penica, na dislocirani en
VEČ

Dišalo po slastni pečenki in izlet POV

Danes pa je pri nas v domu dišalo po slastni pečenki in domačemu kruhu, omogočili smo, da so stanovalci unovčili del turističnih bonov pri Catering Simonič, skupina POV pa se je ponovno potepala po Drašičih.
VEČ

Praznovanje rojenih v mesecu septembru

Tako kot počnemo vsak zadnji teden v mesecu, smo tudi tokrat praznovali rojstne dneve vseh rojenih v mesecu septembru. Ob dobri glasbi, kavi in piškotih smo nazdravili še na mnoga leta.
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev