DSO Metlika

Galerija

Obisk učencev glasbene šole

Po domu so odzvanjali zvoki kitar, klavirja, klarineta in violine. Nastopile so učenke glasbene šole iz Metlike in kitaristke Bojana Ristića. Lepo se jim zahvaljujemo za obisk in prijetno vzdušje.
VEČ

Obisk otrok iz vrtca

Veseli smo bili prijetnega obiska otrok iz vrtca Metlika, saj so nam zapeli in zaplesali. Hvala in dobrodošli ponovno.
VEČ

Certifikat E-Qalin

Postali smo ponosni lastniki certifikata kakovosti po modelu E-Qalin. Ob tem E-Qalin Slovenija navaja: "Majhen del super ekipe iz Dom starejših občanov Metlika, ki je izkazala pripravljenost za prvi certifikat kakovosti po modelu E-Qalin.
VEČ

Priprave na veliko noč

Naši stanovalci so izdelali butarice, katere so se tudi požegnale. Na cvetno nedeljo, ko se spominjamo Jezusovega prihoda v Jeruzalem, se k blagoslovu prinesejo oljčne vejice, butarice in drugo pomladansko zelenje.
VEČ

Praznovanje 90-letnice

Naša stanovalka, ga. Marija, je praznovala okroglih 90 let. Vse lepe želje so ji voščili tako zaposleni kot domači.
VEČ

Bronasto priznanje

Certifikacijska ustanova QSocial d.o.o. je Domu starejših občanov Metlika podelila bronasto priznanje za uvajanje modela "Kultura usklajenih odnosov", ki vpeljuje v delo dinamičen pristop. Na osnovi tega pridobijo stanovalci na do
VEČ

Materinski dan

V domu smo pripravili stanovalcem prireditev ob materinskem dnevu v dislocirani enoti, kjer so se pridružili še stanovalci Mestnega trga. Program so popestrile recitacije in nam dobro znana muzikanta.
VEČ

Dan žena in dan mučenikov

Mesec marec nam ob prvih pomladnih cvetovih prinaša tudi dva posebna praznika, posvečena obema spoloma. Dan žena je dan, 8. marec, ko se našim mamam, babicam, ženam in dekletom zahvalimo za njihovo dobroto in ljubezen. 40 mučeniko
VEČ

Pustovanje

Malo norčav, s krofi posladkan dan.
VEČ

Valentinovo

Sladko presenečenje za valentinovo.
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Spoštovani, po smrti moje mame, Antonije Šali, bi se vam rada zahvalila za ves trud in delo, ki ste ga vložili, da je zadnjih 7 mesecev življenja preživela na človeku dostojen način. Najprej sploh hvala, da ste jo sprejeli, ko smo zanjo res nujno potrebovali oskrbo. Včasih pač življenje ne gre čisto po načrtu, zato mi nismo imeli nikjer rezervacije. Hvala res vsem zaposlenim, ki ste jo negovali, hranili, zdravili, spoštovali. Hvala tudi za prijaznost, nasmehe in spodbudne besede. Ni mi bilo lahko, ker smo jo dali v DSO, bila pa sem pomirjena, ko sem spoznala vaše okolje in zaposlene. Še enkrat - iskrena hvala, tudi v bratovem imenu, vam in vsem zaposlenim. Dušanka Faleskini, Straža, januar 2024

Dušanka Faleskini

Mnenje svojca

Spoštovani, v prejšnjem tednu se je od nas poslovila naša tama, gospa Ana Logar. Tama je preživela zadnjih deset mesecev v vašem domu, kamor smo jo premestili iz domače oskrbe. Moram reči, da smo jo obiskovali večkrat tedensko in spremljali vaše delo. Mi in tama smo bili zelo zadovoljni z vašo ponudbo, storitvami, strokovnostjo, prijaznostjo,... Tama se ni nikoli pritoževala nad zaposlenimi, vedno je vse pohvalila, prav prijetno se je počutila v vašem domu. Najbolj pa je pohvalila kuhinjo, saj je bila po poklicu kuharica. Vaših negovalk na terenu, ki so tamo obiskovale na domačem domu pred prihodom k vam in še pred tem ji dostavljale kosila, se je tama vedno razveselila in komaj čakala njihov prihod. Vsem zaposlenim želim reči HVALA, ker ste skrbeli za našo tamo do zadnjega dneva, predvsem pa za srčnost sester, ki so bile ob njej zadnje ure. Izvrstno opravljate delo in naj tako tudi ostane! Ana Logar, vnukinja Metlika; 15.1.2024

Ana Logar

Mnenje svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev