dso

Galerija

Pustovanje

Malo norčav, s krofi posladkan dan.
VEČ

Valentinovo

Sladko presenečenje za valentinovo.
VEČ

Obisk kurentov

Bliža se pustni čas, ki prinaša norčije, maske in slastne krofe. Zelo smo veseli, da so nas obiskali čisto pravi kurenti. Po izročilu s poskakovanjem kurenti z zvonjenjem odganjajo zimo in zlo, vanjo pa kličejo pomlad ter dobro leti
VEČ

Prešernov dan

Ta teden smo obeležili Prešernov dan z recitacijami pesmi slovenskih pesnikov in na Mestnem trgu praznovali kar tri rojstne dneve. Po domu je zadišalo še po kolačih, ki smo si jih kar sami spekli.
VEČ

102 leti gospe Marije Molek

V našem domu je bilo danes prav posebno praznovanje. Naša stanovalka je praznovala svoj 102. rojstni dan. Praznovala je v krogu svojih bližnjih, čestitkam pa smo se pridružili tudi zaposleni doma, župan občine Žužemberk s predstavni
VEČ

Obisk prostovoljcev RK Metlika

Danes so nas z obiskom presenetili prostovoljci Rdečega križa in sem jim lepo zahvaljujemo za dobro družbo, kavo in pecivo.
VEČ

Obisk prostovoljcev RK Metlika

Danes so nas z obiskom presenetili prostovoljci Rdečega križa in sem jih zahvaljujemo za dobro družbo, kavo in pecivo.
VEČ

Sveti trije kralji

Sveti trije kralji so letos pohiteli z obiskom naših stanovalcev in zaposlenih. Po krščanski zgodbah so to bili neobičajni tujci, ki so prišli od daleč, da bi se poklonili novorojencu Jezusu. Imenovali so se Boltežar, Miha (Melhior) i
VEČ

Novoletno rajanje

Je ta čas v letu, ko se zabavamo in rajamo. Hvala Andreju Bajuku in Andreju Miketiču za glasbo, saj sta ustvarila novoletno vzdušje stanovalcem na dislocirani enoti in v Komendi.
VEČ

Obisk učencev OŠ Metlika

Ponovno so nam z obiskom dan polepšali učenci 9. razreda OŠ Metlika; pa še zapeli in zaplesali so. Hvaležni smo jim za prijetno presenečenje.
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev