DSO Metlika

Galerija

Praznovanje rojstnih dni na Mestnem trgu

Na Mestnem trgu smo ob dobri glasbi in kavici praznovali rojstne dni stanovalcev, rojenih v mesecu januarju, februarju in marcu.
VEČ

Praznovanje rojstnega dne

Na dislocirani enoti smo praznovali okroglih 70. let naše stanovalke Ani.
VEČ

Družabne igre na dislocirani enoti

Na dislocirani enoti smo se danes pomerili v različnih družabnih igrah, kjer smo krepili svoje spretnosti, ob tem pa se tudi neizmerno zabavali
VEČ

Praznovanje rojstnega dne Božidarja Južne

Včeraj smo praznovali okroglih 90 let stanovalca Božidarja Južne. Zahvaljujemo se predstavnikom Rdečega križa Metlika in Suhorja, predsednici RK Metlika gospe Mojci Stopar Zevnik, društvu upokojencev Suhor in Zvezi borcev za prisotnost in veselo razpoloženje.
VEČ

Tedenske aktivnosti

Tedenske aktivnosti na Mestnem trgu. V ponedeljek smo obeležili svetovni dan zdravja, kjer smo merili pritisk in moč v rokah. V torek smo imeli molitveno skupino, ki jo vodi prostovoljka gospa Martina Mužar, danes pa smo se zabavali s športnimi igrami
VEČ

Obisk učencev OŠ Podzemelj

Na dislocirani enoti so nas obiskali učenci prvega razreda OŠ Podzemelj ter nam polepšali sončen dan.
VEČ

Obisk Tačk pomagačk na Mestnem trgu

Tačke pomagačke ponovno na obisku. Tokrat so razveselile stanovalce na Mestnem trgu. Hvala Marinki in Winnerju ter pripravnikoma Flocke s skrbnico Majo in Hachi s skrbnico Brigito. Kmalu se zopet vidimo.
VEČ

Palačinke party

Včeraj je na Mestnem trgu dišalo po palačinkah.
VEČ

Obisk otrok iz vrtca Metlika

Otroci iz otroškega vrtca Metlika so nam na dislocirani enoti polepšali sončen dan s pesmijo in plesom.
VEČ

Velikonočna maša

Velikonočna maša v DSO Metlika.
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Spoštovani, po smrti moje mame, Antonije Šali, bi se vam rada zahvalila za ves trud in delo, ki ste ga vložili, da je zadnjih 7 mesecev življenja preživela na človeku dostojen način. Najprej sploh hvala, da ste jo sprejeli, ko smo zanjo res nujno potrebovali oskrbo. Včasih pač življenje ne gre čisto po načrtu, zato mi nismo imeli nikjer rezervacije. Hvala res vsem zaposlenim, ki ste jo negovali, hranili, zdravili, spoštovali. Hvala tudi za prijaznost, nasmehe in spodbudne besede. Ni mi bilo lahko, ker smo jo dali v DSO, bila pa sem pomirjena, ko sem spoznala vaše okolje in zaposlene. Še enkrat - iskrena hvala, tudi v bratovem imenu, vam in vsem zaposlenim. Dušanka Faleskini, Straža, januar 2024

Dušanka Faleskini

Mnenje svojca

Spoštovani, v prejšnjem tednu se je od nas poslovila naša tama, gospa Ana Logar. Tama je preživela zadnjih deset mesecev v vašem domu, kamor smo jo premestili iz domače oskrbe. Moram reči, da smo jo obiskovali večkrat tedensko in spremljali vaše delo. Mi in tama smo bili zelo zadovoljni z vašo ponudbo, storitvami, strokovnostjo, prijaznostjo,... Tama se ni nikoli pritoževala nad zaposlenimi, vedno je vse pohvalila, prav prijetno se je počutila v vašem domu. Najbolj pa je pohvalila kuhinjo, saj je bila po poklicu kuharica. Vaših negovalk na terenu, ki so tamo obiskovale na domačem domu pred prihodom k vam in še pred tem ji dostavljale kosila, se je tama vedno razveselila in komaj čakala njihov prihod. Vsem zaposlenim želim reči HVALA, ker ste skrbeli za našo tamo do zadnjega dneva, predvsem pa za srčnost sester, ki so bile ob njej zadnje ure. Izvrstno opravljate delo in naj tako tudi ostane! Ana Logar, vnukinja Metlika; 15.1.2024

Ana Logar

Mnenje svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev