dso

Galerija

86 let Regine Vizjsk

V veseli družbi smo včeraj praznovali 86. rojstni dan gospe Regine Vizjak. Skupaj z možem, ki šteje že 90 let, smo se veselili, peli, pa tudi obilno gostili. Ljubečemu in prisrčnemu paru želimo še na mnoga skupna leta.
VEČ

Obisk na dislocirani enoti

Včeraj nas je na dislocirani enoti - demenca obiskalo večina zaposlenih iz VDC Črnomelj z direktorjem Borutom Grabrijanom, pridružili so se jim tudi direktorji CUDV ustanov (Center za usposabljanje, delo in varstvo) iz Črne na Koroškem
VEČ

Aktivnosti na enoti demenca

Na dislocirani enoti je bil ta teden že jesensko obarvan. Pogovarjali smo se o jesenskih kmečkih opravilih - trgatvi, ličkanju koruze ter vse skupaj popestrili s pesmijo. Tudi dom smo temu primerno okrasili. Ne pozabimo tudi redno tel
VEČ

Rojstni dnevi na Mestnem trgu

Danes so slavili tisti stanovalci, ki imajo rojstni dan v mesecu avgustu. Ob kavici, petju in klepetu so se imeli zelo lepo
VEČ

Aktivni na DE

Utrinki ponedeljkovega prijetnega dopoldneva v DE.
VEČ

Tombola

Današnji deževni dan smo si popestrili z igranjem tombole, katere se naši stanovalci vedno radi udeležijo.
VEČ

Telovadba na DE

Odmeva ritem žog
VEČ

Izdelovanje čestitk

Rišemo, barvamo, režemo, lepimo – ustvarjamo čestitke, ki jih podarjamo našim stanovalcem za rojstne dni. Upamo, da so vam všeč.
VEČ

Aktivnosti na DE

Na DE smo si zjutraj že pred zajtrkom spekli pecivo. Nato smo dopoldne obirali meto za čaj. Po kosilu pa smo pridno "ružili" sivko z našega domskega vrta in si zraven veselo prepevali.
VEČ

Peka palačink DE

Na DE se je danes že zgodaj zjutraj širil omamni vonj po palačinkah. Party je uspel nad pričakovanji. Padel je dogovor, da dogodek kmalu ponovimo.
VEČ
34+ Uspešnih projektov
172 Postelj
100% Udobje in oskrba
70+ Let izkušenj
Skrb za starejše

Ljubeča oskrba starejših

vaši svojci bodo v dobrih rokah

Naša priznanja in certifikati

dots dots

kaj drugi menijo o nas

Mnenja stanovalcev in svojcev

Pohvala za vse zaposlene v DE Metlika. Hvala za požrtvovalno delo, za izraženo skrb, nego ... Vsi, prav cela ekipa si zasluži odlično oceno. Hvala tudi socialnemu delavcu Sandiju. Želim vam uspešno delo še naprej! Zaradi vas vseh mi je življenje precej lažje in prijetnejše.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Izredna pohvala za fizioterapevtko Natašo, za ves njen trud. Pomagala nam je pri selitvi v obeh domovih... Prav tako je zelo srčna, topla, prijazna in vedno pripravljena na pomoč... Ima neverjetne organizacijske sposobnosti ter moč in voljo, da naredi prav vse, da se mi počutimo prijetno... Uspehi njenega dela se že vidijo tudi v mojem gibanju in hoji. Želim ji vse najboljše in še enkrat hvala.

Ivan Štravs

Mnenje stanovalca

Spoštovana gospa direktorica, ga. Ivica Lozar, v mojem imenu in v imenu mojih dveh bratov, Jože in Ivan Romšek, se vam prav lepo zahvaljujem za vso skrb in nego, ki jo je bila deležna naša pokojna mama Marija Smolej. Res lepih, polnih pet let je preživela v vašem domu v dislocirani enoti. Življenje se ji je s prihodom v dom korenito spremenilo in kljub bolezni, ki je z dneva v dan močno napredovala, je bila srečna, zadovoljna in vesela do konca svojega življenja. Za Vaš dom in vse Vaše zaposlene nimamo niti ene slabe besede za povedat. Res ste lepo skrbeli zanjo, za kar smo Vam iskreno hvaležni. Hvala še enkrat za vse in ostanite še naprej tako zelo prijazen dom do starostnikov. S prijaznimi pozdravi.

Darja Pšeničnik in Jože ter Ivan Romšek

Mnenje svojcev